Bog & idéChristina Magni Kjerholt

Bøger skrevet af Christina Magni Kjerholt

Læs mere om Christina Magni Kjerholt
2 produkter
2 produkter
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familierHjalti Jonsson
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier
Vis vej for dit barn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vis vej for dit barnHelge Hallmann
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Vis vej for dit barn

Mere om Christina Magni Kjerholt

Christina Magni Kjerholt har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" af Christina Magni Kjerholt

Det er muligt at købe Christina Magni Kjerholts "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Christina Magni Kjerholt skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Magni Kjerholt