Bog & idéChristina Maria Faurby

Bøger skrevet af Christina Maria Faurby

Læs mere om Christina Maria Faurby
1 produkter
1 produkter
Fra bondegård til baggård
Fra bondegård til baggårdChristina Maria Faurby
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra bondegård til baggård

Mere om Christina Maria Faurby

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Christina Maria Faurby. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Faurbys bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra bondegård til baggård" i serien "Børn i historien" udgivet af Gyldendal - "Støvletramp og sjippetov" i serien "Børn i historien" udgivet af Gyldendal

Bøger af Christina Maria Faurby

Christina Maria Faurby har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Faurbys bøger kommer blot som hæftet. Faurbys bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christina Maria Faurbys "Fra bondegård til baggård"

"Fra bondegård til baggård" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Faurbys serie "Børn i historien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Christina Maria Faurby "Støvletramp og sjippetov"

"Støvletramp og sjippetov" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Faurbys serie "Børn i historien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Maria Faurby