Bog & idéChristina Rørbye

Bøger skrevet af Christina Rørbye

Læs mere om Christina Rørbye
1 produkter
1 produkter
Gynækologi
GynækologiCharlotte Wilken-Jensen
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gynækologi

Mere om Christina Rørbye

Der findes forskellige bøger fra Christina Rørbye online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Rørbye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gynækologi" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Munksgaard Danmark

Mere om Christina Rørbyes bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Christina Rørbye hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Rørbye fås kun som indbundet. Bøgerne af Rørbye er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gynækologi" af Christina Rørbye

Hos Bog & idé er "Gynækologi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Christina Rørbye "Gynækologi"

Det er muligt at købe Christina Rørbyes "Gynækologi" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard Danmark, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Rørbye