Bog & idéChristina Vorre

Bøger skrevet af Christina Vorre

Læs mere om Christina Vorre
1 produkter
1 produkter
Forladt
ForladtChristina Vorre
189,95 DKK
e-bog
(4)
Forladt

Mere om Christina Vorre

Christina Vorre har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Vorres nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De sidste øboere (Storskrift)" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forladt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forladt" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Christina Vorre

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Christina Vorre hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Christina Vorre bøger i forskellige formater. Vorres bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De sidste øboere (Storskrift)" af Christina Vorre

Hos Bog & idé er "De sidste øboere (Storskrift)" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Christina Vorre "Forladt"

Det er muligt at købe Christina Vorres "Forladt" som e-bog. Hvis du køber "Forladt" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Vorre