Bog & idéChristine Bojsen Træden

Bøger skrevet af Christine Bojsen Træden

Læs mere om Christine Bojsen Træden
4 produkter
4 produkter
Lukketid
BOEGERTILSTAERKPRIS
LukketidChristine Bojsen Træden
124,46 DKK
Hæftet
(11)
Lukketid
Lukketid
LukketidChristine Bojsen Træden
109,95 DKK
EBOG
(10)
Lukketid
Lyst
LYSTChristine Bojsen Træden
79,95 DKK
EBOG
(0)
LYST
Lukketid
STREAM
LukketidChristine Bojsen Træden
99,95 DKK
Lydbog
(10)
Lukketid

Mere om Christine Bojsen Træden

Der er forskellige bøger af Christine Bojsen Træden på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Træden.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lukketid" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Lukketid" udgivet af Brændpunkt - "Lyst" udgivet af Ekstra Bladet

Mere om Christine Bojsen Trædens bøger

Christine Bojsen Træden har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Trædens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Træden er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lukketid" af Christine Bojsen Træden

"Lukketid" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Lukketid" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Brændpunkt, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Christine Bojsen Træden "Lukketid"

"Lukketid" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Brændpunkt.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Bojsen Træden