Bog & idéChristine Lakoseljac-Andreasen

Bøger skrevet af Christine Lakoseljac-Andreasen

Læs mere om Christine Lakoseljac-Andreasen
1 produkter
1 produkter
Inklusion, leg og empati
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion, leg og empatiSusan Hart
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Inklusion, leg og empati

Mere om Christine Lakoseljac-Andreasen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Christine Lakoseljac-Andreasen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lakoseljac-Andreasen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusion, leg og empati" udgivet af HansReitzels - "Inklusion, leg og empati" udgivet af Gyldendal

Christine Lakoseljac-Andreasens bøger

Du kan finde to bøger af Christine Lakoseljac-Andreasen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe Lakoseljac-Andreasens bøger som hæftet. Lakoseljac-Andreasens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christine Lakoseljac-Andreasens "Inklusion, leg og empati"

"Inklusion, leg og empati" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Christine Lakoseljac-Andreasen "Inklusion, leg og empati"

Det er muligt at købe Christine Lakoseljac-Andreasens "Inklusion, leg og empati" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Lakoseljac-Andreasen