Bog & idéChristine Øye

Bøger skrevet af Christine Øye

Læs mere om Christine Øye
1 produkter
1 produkter
Det nære sundhedsvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det nære sundhedsvæsenBjørg Balteskard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Det nære sundhedsvæsen

Mere om Christine Øye

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Christine Øye til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Øyes seneste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Christine Øyes bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Å tenke med Foucault : en bok for masterstudiene i helse- og sosialfagene" udgivet af Fagbokforlaget - "Det nære sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal

Bøger af Christine Øye

Du kan bestille to bøger af Christine Øye her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Øye kommer kun som hæftet. Øyes bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Å tenke med Foucault : en bok for masterstudiene i helse- og sosialfagene" af Christine Øye

Det er muligt at købe Christine Øyes "Å tenke med Foucault : en bok for masterstudiene i helse- og sosialfagene" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Det nære sundhedsvæsen" af Christine Øye

Det er muligt at købe Christine Øyes "Det nære sundhedsvæsen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Øye