Bog & idéChristine Oldfield

Bøger skrevet af Christine Oldfield

Læs mere om Christine Oldfield
2 produkter
2 produkter
Costa Blanca
Costa BlancaJohn Oldfield
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Costa Blanca
Andalucia, Costa del Sol and Sierras Sunflower Walking Guide
Andalucia, Costa del Sol and Sierras Sunflower Walking GuideJohn Oldfield
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Andalucia, Costa del Sol and Sierras Sunflower Walking Guide

Mere om Christine Oldfield

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Christine Oldfield. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Oldfield.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Christine Oldfields bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Costa Blanca" udgivet af Sunflower Books - "Landscapes of Andalucia: Costa del Sol and Sierras" i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books - "Costa Blanca" udgivet af Sunflower Books

Mere om Christine Oldfields bøger

Du kan finde tre bøger af Christine Oldfield her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Oldfields bøger fås blot som hæftet. Oldfields bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Sunflower Books.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christine Oldfields "Costa Blanca"

Det er muligt at købe Christine Oldfields "Costa Blanca" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Sunflower Books.

Christine Oldfield "Landscapes of Andalucia: Costa del Sol and Sierras"

"Landscapes of Andalucia: Costa del Sol and Sierras" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Oldfields serie "Sunflower Landscapes". Det er Sunflower Books, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Oldfield