Bog & idéChristine Paludan-Müller

Bøger skrevet af Christine Paludan-Müller

Læs mere om Christine Paludan-Müller
1 produkter
1 produkter
Kræft - senfølger og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kræft - senfølger og rehabiliteringKjeld Schmiegelow
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Kræft - senfølger og rehabilitering

Mere om Christine Paludan-Müller

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Christine Paludan-Müller. Bogen har titlen "Kræft - senfølger og rehabilitering". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kræft - senfølger og rehabilitering" af Christine Paludan-Müller

"Kræft - senfølger og rehabilitering" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Christine Paludan-Müller skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Paludan-Müller