Bog & idéChristoffer Stig Christensen

Bøger skrevet af Christoffer Stig Christensen

Læs mere om Christoffer Stig Christensen
1 produkter
1 produkter
Min største kamp
Min største kampChristoffer Stig Christensen
139,95 DKK
EBOG
(1)
Min største kamp

Mere om Christoffer Stig Christensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Christoffer Stig Christensen. På listen nedenfor ser du Christensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Christiania - en fristad kom for at blive" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Min største kamp" udgivet af Storyhouse - "Min største kamp" udgivet af Storyhouse

Mere om Christoffer Stig Christensens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Christoffer Stig Christensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Christensens bøger kommer i flere formater. Christensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Christiania - en fristad kom for at blive" af Christoffer Stig Christensen

Det er muligt at købe Christoffer Stig Christensens "Christiania - en fristad kom for at blive" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Min største kamp" af Christoffer Stig Christensen

Hos Bog & idé er "Min største kamp" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Min største kamp" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Storyhouse.
Detaljer
Fulde navn:
Christoffer Stig Christensen