Bog & idéChristopher Kompanek

Bøger skrevet af Christopher Kompanek

Læs mere om Christopher Kompanek
1 produkter
1 produkter
New York City
New York CityChristopher Kompanek
249,95 DKK
Hæftet
(0)
New York City

Mere om Christopher Kompanek

Christopher Kompanek har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "New York City". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet den på engelsk. "New York City" er desuden udgivet i serien "Moon Handbooks".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christopher Kompaneks "New York City"

Det er muligt at købe Christopher Kompaneks "New York City" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Christopher Kompanek skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christopher Kompanek