Bog & idéChristy McKellen

Bøger skrevet af Christy McKellen

Læs mere om Christy McKellen
1 produkter
1 produkter
Det perfekte par/Hele vejen
Det perfekte par/Hele vejenChristy McKellen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Det perfekte par/Hele vejen

Mere om Christy McKellen

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Christy McKellen. Det er "Det perfekte par/Hele vejen". Den er publiceret af Harlequin på dansk. "Det perfekte par/Hele vejen" er desuden udgivet i serien "Den eneste ene".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det perfekte par/Hele vejen" af Christy McKellen

Det er muligt at købe Christy McKellens "Det perfekte par/Hele vejen" som ebog. Med "Det perfekte par/Hele vejen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i McKellens serie "Den eneste ene". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Christy McKellen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christy McKellen