Bog & idéCindie Bøgevig

Bøger skrevet af Cindie Bøgevig

Læs mere om Cindie Bøgevig
3 produkter
3 produkter
Spastiker på deltid
Spastiker på deltidCindie Bøgevig
179,95 DKK
Paperback
(0)
Spastiker på deltid
Spastiker på deltid
Spastiker på deltidCindie Bøgevig
139,95 DKK
EBOG
(0)
Spastiker på deltid
Spastiker - på fuld tid!
Spastiker - på fuld tid!Cindie Bøgevig
75,00 DKK
EBOG
(0)
Spastiker - på fuld tid!

Mere om Cindie Bøgevig

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Cindie Bøgevig. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Bøgevig.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spastiker - på fuld tid!" udgivet af Books on Demand - "Spastiker - på fuld tid!" udgivet af Books on Demand

Bøger af Cindie Bøgevig

Du kan bestille to bøger af Cindie Bøgevig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Cindie Bøgevig fås i udvalgte formater. Bøgevigs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Spastiker - på fuld tid!" af Cindie Bøgevig

Hos Bog & idé er "Spastiker - på fuld tid!" tilgængelig som ebog. Med "Spastiker - på fuld tid!" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

Cindie Bøgevig "Spastiker - på fuld tid!"

"Spastiker - på fuld tid!" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cindie Bøgevig