Bog & idéCindie Maagaard

Bøger skrevet af Cindie Maagaard

Læs mere om Cindie Maagaard
1 produkter
1 produkter
Corporate communication
BOEGERTILSTAERKPRIS
Corporate communicationElin Brandi Sørensen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Corporate communication

Mere om Cindie Maagaard

Der findes mange bøger skrevet af Cindie Maagaard tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Maagaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Narrative Medicine" udgivet af Gads Forlag - "Corporate communication" udgivet af HansReitzels - "Corporate communication" udgivet af Gyldendal

Cindie Maagaards bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Cindie Maagaard hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Maagaard som hæftet. Maagaards bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Narrative Medicine" af Cindie Maagaard

Hos Bog & idé er "Narrative Medicine" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

Cindie Maagaard "Corporate communication"

Hos Bog & idé er "Corporate communication" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Cindie Maagaard