Bog & idéCinzia Arruzza

Bøger skrevet af Cinzia Arruzza

Læs mere om Cinzia Arruzza
1 produkter
1 produkter
Feminisme for de 99 %
Feminisme for de 99 %Bhattacharya & Fraser
49,95 DKK
Paperback
(0)
Feminisme for de 99 %

Mere om Cinzia Arruzza

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Cinzia Arruzza. På listen nedenfor ser du Arruzzas nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feminisme for de 99 %" udgivet af Solidaritet - "Drømme og støv - Hvorfor arbejderbevægelsen skal være global som globaliseringen" udgivet af Solidaritet

Mere om Cinzia Arruzzas bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Cinzia Arruzza hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Arruzzas bøger fås blot som paperback. Arruzzas bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Solidaritet.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Cinzia Arruzzas "Feminisme for de 99 %"

"Feminisme for de 99 %" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Solidaritet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Drømme og støv - Hvorfor arbejderbevægelsen skal være global som globaliseringen" af Cinzia Arruzza

"Drømme og støv - Hvorfor arbejderbevægelsen skal være global som globaliseringen" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Solidaritet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cinzia Arruzza