Bog & idéCirkeline Kappel

Bøger skrevet af Cirkeline Kappel

Læs mere om Cirkeline Kappel
1 produkter
1 produkter
Kreativ Klientcentreret Psykoterapi
Kreativ Klientcentreret PsykoterapiCirkeline Kappel
159,00 DKK
EBOG
(0)
Kreativ Klientcentreret Psykoterapi

Mere om Cirkeline Kappel

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Cirkeline Kappel til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Kappels nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kreativ Klientcentreret Psykoterapi" udgivet af Books on Demand - "Kreativ Klientcentreret Psykoterapi" udgivet af Books on Demand

Mere om Cirkeline Kappels bøger

Du kan bestille to bøger af Cirkeline Kappel her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Cirkeline Kappel bøger i flere formater. Bøgerne af Kappel er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Cirkeline Kappels "Kreativ Klientcentreret Psykoterapi"

Hos Bog & idé er "Kreativ Klientcentreret Psykoterapi" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Kreativ Klientcentreret Psykoterapi" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kreativ Klientcentreret Psykoterapi" af Cirkeline Kappel

Det er muligt at købe Cirkeline Kappels "Kreativ Klientcentreret Psykoterapi" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Cirkeline Kappel