Bog & idéCiro Bianchi og Liber Martinez

Bøger skrevet af Ciro Bianchi og Liber Martinez

Læs mere om Ciro Bianchi og Liber Martinez
1 produkter
1 produkter
111 steder i Havana som du skal se
BOEGERTILSTAERKPRIS
111 steder i Havana som du skal seBrian Rasmussen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
111 steder i Havana som du skal se

Mere om Ciro Bianchi og Liber Martinez

Ciro Bianchi og Liber Martinez har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "111 steder i Havana som du skal se". Det er Frydenlund, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"111 steder i Havana som du skal se" af Ciro Bianchi og Liber Martinez

Hos Bog & idé er "111 steder i Havana som du skal se" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Martinez, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ciro Bianchi og Liber Martinez