Bog & idéClaes Brenman

Bøger skrevet af Claes Brenman

Læs mere om Claes Brenman
3 produkter
3 produkter
Mannen som kallade sig Wall
Mannen som kallade sig WallClaes Brenman
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Mannen som kallade sig Wall
Mannen som kallade sig Wall
Mannen som kallade sig WallClaes Brenman
49,95 DKK
EBOG
(0)
Mannen som kallade sig Wall
Skuggan av Henry
Skuggan av HenryClaes Brenman
59,95 DKK
EBOG
(0)
Skuggan av Henry

Mere om Claes Brenman

Hvis du søger en bog skrevet af Claes Brenman, kan du vælge i mellem et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Brenman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Mannen som kallade sig Wall" i serien "Skuggan av Henry" udgivet af SAGA Egmont - "Mannen som kallade sig Wall" i serien "Skuggan av Henry" udgivet af SAGA Egmont

Claes Brenmans bøger

Der er to tilgængelige bøger af Claes Brenman hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Claes Brenman fås i et udvalg af formater. Brenmans bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mannen som kallade sig Wall" af Claes Brenman

Hos Bog & idé er "Mannen som kallade sig Wall" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Mannen som kallade sig Wall" af Claes Brenman med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Brenmans serie "Skuggan av Henry". Bogen kan købes online hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.

"Mannen som kallade sig Wall" af Claes Brenman

Det er muligt at købe Claes Brenmans "Mannen som kallade sig Wall" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Mannen som kallade sig Wall" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Skuggan av Henry". Bogen er til salg hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Claes Brenman