Bog & idéClaes Grundsten

Bøger skrevet af Claes Grundsten

Læs mere om Claes Grundsten
1 produkter
1 produkter
Sveriges nationalparker
Sveriges nationalparkerClaes Grundsten
469,95 DKK
Indbundet
(0)
Sveriges nationalparker

Mere om Claes Grundsten

Hvis du er på jagt efter en bog af Claes Grundsten, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Grundstens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Sveriges nationalparker" udgivet af Bokförlaget Max Ström - "På fjälltur : Arjeplogsfjällen : turbeskrivningar" udgivet af Prisma - "Abisko Kebnekaise " i serien "På fjälltur" udgivet af Norstedts - "Sarek" i serien "På fjälltur" udgivet af Norstedts - "Padjelanta Sulitelma" i serien "På fjälltur" udgivet af Norstedts - "Kungsleden" i serien "På fjälltur" udgivet af Norstedts - "Vandra Kungsleden" udgivet af Prisma

Bøger skrevet af Claes Grundsten

Du kan bestille syv bøger af Claes Grundsten her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Grundstens bøger kommer i udvalgte formater. Grundsten har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sveriges nationalparker" af Claes Grundsten

Hos Bog & idé er "Sveriges nationalparker" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Bokförlaget Max Ström, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på svensk.

Claes Grundsten "På fjälltur : Arjeplogsfjällen : turbeskrivningar"

Hos Bog & idé er "På fjälltur : Arjeplogsfjällen : turbeskrivningar" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Prisma.
Detaljer
Fulde navn:
Claes Grundsten