Bog & idéClaes Nilas

Bøger skrevet af Claes Nilas

Læs mere om Claes Nilas
3 produkter
3 produkter
Migrationsjura
MigrationsjuraClaes Nilas
679,95 DKK
EBOG
(0)
Migrationsjura
Integrationsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
IntegrationsretSilvia Adamo
521,96 DKK
Hæftet
(0)
Integrationsret
Migrationsjura
BOEGERTILSTAERKPRIS
MigrationsjuraClaes Nilas
629,96 DKK
Hæftet
(0)
Migrationsjura

Mere om Claes Nilas

Der er forskellige bøger af Claes Nilas til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nilas' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Migrationsjura" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Migrationsjura" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Claes Nilas' bøger

Claes Nilas har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Claes Nilas bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Nilas er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Migrationsjura" af Claes Nilas

Hos Bog & idé er "Migrationsjura" tilgængelig som ebog. "Migrationsjura" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.

Claes Nilas "Migrationsjura"

Hos Bog & idé er "Migrationsjura" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claes Nilas