Bog & idéClaire A.B. Freeland

Bøger skrevet af Claire A.B. Freeland

Læs mere om Claire A.B. Freeland
1 produkter
1 produkter
Når det er uretfærdigt - hvad så?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når det er uretfærdigt - hvad så?Jacueline B. Toner
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Når det er uretfærdigt - hvad så?

Mere om Claire A.B. Freeland

Du kan kun købe en enkelt bog af Claire A.B. Freeland her hos Bog & idé. Bogen hedder "Når det er uretfærdigt - hvad så?". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret den på dansk. "Når det er uretfærdigt - hvad så?" er desuden tilknyttet serien "Hvad så-serien".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claire A.B. Freelands "Når det er uretfærdigt - hvad så?"

Det er muligt at købe Claire A.B. Freelands "Når det er uretfærdigt - hvad så?" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Freelands serie "Hvad så-serien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Freeland, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Claire A.B. Freeland