Bog & idéClara Busch

Bøger skrevet af Clara Busch

Læs mere om Clara Busch
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Clara Busch

Clara Busch har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Busch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Bøger af Clara Busch

Du kan finde to bøger af Clara Busch her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Clara Busch fås i et udvalg af formater. Buschs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Forlaget Virkelig.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny Jord 3-4" af Clara Busch

Det er muligt at købe Clara Buschs "Ny Jord 3-4" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.

"Ny Jord" af Clara Busch

Det er muligt at købe Clara Buschs "Ny Jord" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Clara Busch