Bog & idéClare Thomson

Bøger skrevet af Clare Thomson

Læs mere om Clare Thomson
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Estonia: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Estonia: The essential guide to customs & cultureClare Thomson
99,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Estonia: The essential guide to customs & culture

Mere om Clare Thomson

Du kan kun finde en enkelt bog af Clare Thomson her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Culture Smart Estonia: The essential guide to customs & culture". Det er Kuperard, der har udgivet den på engelsk. "Culture Smart Estonia: The essential guide to customs & culture" er desuden en del af serien "Culture Smart".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Culture Smart Estonia: The essential guide to customs & culture" af Clare Thomson

Det er muligt at købe Clare Thomsons "Culture Smart Estonia: The essential guide to customs & culture" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Thomsons serie "Culture Smart". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Kuperard.

Endnu en af Clare Thomson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Clare Thomson