Bog & idéClas Winding Christensen

Bøger skrevet af Clas Winding Christensen

Læs mere om Clas Winding Christensen
1 produkter
1 produkter
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Kognitiv adfærdsterapi på tværsNeelaverny Maria Srisgandarajah
549,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi på tværs

Mere om Clas Winding Christensen

Du kan kun finde en enkelt bog af Clas Winding Christensen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kognitiv adfærdsterapi på tværs". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kognitiv adfærdsterapi på tværs" af Clas Winding Christensen

"Kognitiv adfærdsterapi på tværs" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Christensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Clas Winding Christensen