Bog & idéClaudia Pietschmann

Bøger skrevet af Claudia Pietschmann

Læs mere om Claudia Pietschmann
1 produkter
1 produkter
GoodDreams. Wir kaufen deine Träume
GoodDreams. Wir kaufen deine TräumeClaudia Pietschmann
59,95 DKK
Lydbog
(0)
GoodDreams. Wir kaufen deine Träume

Mere om Claudia Pietschmann

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Claudia Pietschmann. Bogen hedder "GoodDreams. Wir kaufen deine Träume". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på tysk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"GoodDreams. Wir kaufen deine Träume" af Claudia Pietschmann

Hos Bog & idé er "GoodDreams. Wir kaufen deine Träume" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "GoodDreams. Wir kaufen deine Träume" af Claudia Pietschmann med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af Claudia Pietschmann skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Claudia Pietschmann