Bog & idéClaudia Serrano

Bøger skrevet af Claudia Serrano

Læs mere om Claudia Serrano
1 produkter
1 produkter
Formlen for ja
Formlen for jaThomas Wivel
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Formlen for ja

Mere om Claudia Serrano

Hvis du leder efter en bog fra Claudia Serrano, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Serrano.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aldrig igen så tæt" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Formlen for ja" udgivet af Forlaget mellemgaard

Claudia Serranos bøger

Claudia Serrano har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Serranos bøger fås bare som hæftet. Serranos bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget mellemgaard.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Claudia Serranos "Aldrig igen så tæt"

Hos Bog & idé er "Aldrig igen så tæt" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

"Formlen for ja" af Claudia Serrano

Det er muligt at købe Claudia Serranos "Formlen for ja" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Claudia Serrano