Bog & idéClaus Bangsholm

Bøger skrevet af Claus Bangsholm

Læs mere om Claus Bangsholm
1 produkter
1 produkter
Dronekuppet
DronekuppetClaus Bangsholm
29,95 DKK
EBOG
(0)
Dronekuppet

Mere om Claus Bangsholm

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Claus Bangsholm tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bangsholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det kommunikerende menneske" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Kommunikation - medier, journalistik og reklame" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Claus Bangsholms bøger

Claus Bangsholm har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bangsholms bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Bangsholm er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Erhvervsskolernes Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claus Bangsholms "Det kommunikerende menneske"

Hos Bog & idé er "Det kommunikerende menneske" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kommunikation - medier, journalistik og reklame" af Claus Bangsholm

Hos Bog & idé er "Kommunikation - medier, journalistik og reklame" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Bangsholm