Bog & idéClaus Bech-Danielsen og Marie Stender

Bøger skrevet af Claus Bech-Danielsen og Marie Stender

Læs mere om Claus Bech-Danielsen og Marie Stender
1 produkter
1 produkter
Fra ghetto til blandet by
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra ghetto til blandet byClaus Bech-Danielsen og Marie Stender
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Fra ghetto til blandet by

Mere om Claus Bech-Danielsen og Marie Stender

Claus Bech-Danielsen og Marie Stender har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fra ghetto til blandet by". Det er Gad, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fra ghetto til blandet by" af Claus Bech-Danielsen og Marie Stender

"Fra ghetto til blandet by" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gad, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Claus Bech-Danielsen og Marie Stender skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Bech-Danielsen og Marie Stender