Bog & idéClaus Bech-Danielsen

Bøger skrevet af Claus Bech-Danielsen

Læs mere om Claus Bech-Danielsen
3 produkter
3 produkter
Den menneskelige dimension
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den menneskelige dimensionIngrid Gehl
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Den menneskelige dimension
Fra ghetto til blandet by
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra ghetto til blandet byClaus Bech-Danielsen og Marie Stender
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Fra ghetto til blandet by
Fremtidens forstæder.
Fremtidens forstæder.Niels Helberg
279,95 DKK
Hardback
(1)
Fremtidens forstæder.

Mere om Claus Bech-Danielsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Claus Bech-Danielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bech-Danielsens bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Claus Bech-Danielsens bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den menneskelige dimension" udgivet af Bogværket - "Renovering af almene boligområder 2017-2019" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Urban Lifescape" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Moderne arkitektur - hva' er meningen?" udgivet af Systime - "Welcome Home" udgivet af Politikens Forlag - "Velkommen hjem" udgivet af Politikens Forlag - "Renovering af almene boligområder" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Fra ghetto til blandet by" udgivet af Gad - "Renovering af almene bebyggelser" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Fremtidens forstæder." udgivet af Bogværket - "Renovering af efterkrigstidens almene bebyggelser" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Renoveringer af almene bebyggelser 2004-2007" i serien "SBi" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Ecological reflections in architecture" udgivet af Danish Architectural Press - "Netværksboligen" udgivet af Arkitektens Forlag

Mere om Claus Bech-Danielsens bøger

Du kan købe 14 bøger af Claus Bech-Danielsen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bech-Danielsens bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Bech-Danielsen publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claus Bech-Danielsens "Den menneskelige dimension"

Det er muligt at købe Claus Bech-Danielsens "Den menneskelige dimension" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Bogværket, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Renovering af almene boligområder 2017-2019" af Claus Bech-Danielsen

Hos Bog & idé er "Renovering af almene boligområder 2017-2019" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Polyteknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Bech-Danielsen