Bog & idéClaus Bossen

Bøger skrevet af Claus Bossen

Læs mere om Claus Bossen
2 produkter
2 produkter
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund
Introduktion til STS
Introduktion til STSPeter Danholt
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til STS

Mere om Claus Bossen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Claus Bossen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Bossen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til STS" udgivet af HansReitzels - "Teknologi i sundhedspraksis" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til STS" udgivet af Gyldendal

Mere om Claus Bossens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Claus Bossen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bossens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bossen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Videnskab, teknologi og samfund" af Claus Bossen

Hos Bog & idé er "Videnskab, teknologi og samfund" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Claus Bossen "Introduktion til STS"

"Introduktion til STS" er tilgængelig online som e-bog (pdf-format). Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Introduktion til STS" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Bossen