Bog & idéClaus Carstensen

Bøger skrevet af Claus Carstensen

Læs mere om Claus Carstensen
9 produkter
9 produkter
Tegningens semiotik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tegningens semiotikClaus Carstensen
157,66 DKK
Hardback
(0)
Tegningens semiotik
Da Aldous Huxley kom til Sønderborg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Da Aldous Huxley kom til SønderborgClaus Carstensen & Inger Enemark
199,16 DKK
Hæftet
(1)
Da Aldous Huxley kom til Sønderborg
Café Dolly
BOEGERTILSTAERKPRIS
Café DollyAnnette Johansen
315,36 DKK
Indbundet
(0)
Café Dolly
S.T.
S.T.Claus Carstensen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
S.T.
V.T.
V.T.Claus Carstensen
179,95 DKK
HARDBACK
(0)
V.T.
Doinge Time II
Doinge Time IIClaus Carstensen
159,95 DKK
Hæftet
(1)
Doinge Time II
F.T.
F.T.Claus Carstensen
159,95 DKK
Hæftet
(1)
F.T.
RES PUBLICA
BOEGERTILSTAERKPRIS
RES PUBLICAClaus Carstensen
165,96 DKK
Hæftet
(1)
RES PUBLICA
Doing time
Doing timeClaus Carstensen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Doing time

Mere om Claus Carstensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Claus Carstensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Carstensen.
Bøgerne fra Claus Carstensen udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Da Aldous Huxley kom til Sønderborg" udgivet af Antipyrine - "Doing time" udgivet af Antipyrine - "S.T." udgivet af Antipyrine - "RES PUBLICA" udgivet af Antipyrine - "EPHEMERA MUNDI" udgivet af Antipyrine - "En rejse til Trieste" udgivet af Gyldendal - "Deterritorialiseret " udgivet af Borgen - "Omey " udgivet af PLAGIaT - "F.T." udgivet af Antipyrine - "Terr" udgivet af Antipyrine - "Café Dolly: Picabia, Schnabel, Willumsen" udgivet af Hatje Cantz¤i kommission hos Strandberg Publishing - "Feltarbejde" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "V.T." udgivet af Hurricane - "Civil twilight and community trash " udgivet af Galleri Franz Pedersen Christopher Cutts Gallery - "Protokol 1993-2002" udgivet af Det Kongelige Danske Kunstakademi - "Provisorier 1972 - 2002" udgivet af Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler - "Omey og andre territorier" udgivet af Det kongelige danske Kunstakademi

Bøger af Claus Carstensen

Der er 17 tilgængelige udgivelser af Claus Carstensen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Claus Carstensen fås i et udvalg af formater. Carstensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Claus Carstensens "Da Aldous Huxley kom til Sønderborg"

Det er muligt at købe Claus Carstensens "Da Aldous Huxley kom til Sønderborg" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.

"Doing time" af Claus Carstensen

Hos Bog & idé er "Doing time" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Antipyrine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Carstensen