Bog & idéClaus Ejner

Bøger skrevet af Claus Ejner

Læs mere om Claus Ejner
1 produkter
1 produkter
jeg er blevet så banal som et litermål
BOEGERTILSTAERKPRIS
jeg er blevet så banal som et litermålClaus Ejner
132,76 DKK
Hæftet
(1)
jeg er blevet så banal som et litermål

Mere om Claus Ejner

Der findes forskellige bøger af Claus Ejner på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Ejner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "jeg er blevet så banal som et litermål" udgivet af Arkhest - "Jeg tænker ikke over, hvad jeg laver" udgivet af Gladiator - "Cindys vugge" udgivet af Biblioteket Øverste Kirurgiske - "Hverdag" udgivet af Melodika - "Hjertet der faldt i søvn" udgivet af Biblioteket Øverste Kirurgiske

Mere om Claus Ejners bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Claus Ejner hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Ejners bøger kommer i samtlige formater. Ejners bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claus Ejners "jeg er blevet så banal som et litermål"

"jeg er blevet så banal som et litermål" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Arkhest, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Claus Ejner "Jeg tænker ikke over, hvad jeg laver"

"Jeg tænker ikke over, hvad jeg laver" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gladiator, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Ejner