Bog & idéClaus Elholm

Bøger skrevet af Claus Elholm

Læs mere om Claus Elholm
1 produkter
1 produkter
SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen
BOEGERTILSTAERKPRIS
SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismenStig Olsen (gæstered.)
141,06 DKK
Hæftet
(0)
SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen

Mere om Claus Elholm

Der findes flere bøger fra Claus Elholm online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Elholms nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen" udgivet af Spring - "Så tæt på livet som muligt" udgivet af Forlaget Spring, Alvheim & Eide

Bøger skrevet af Claus Elholm

Du kan bestille to bøger af Claus Elholm her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Claus Elholm bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Elholm er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen" af Claus Elholm

Det er muligt at købe Claus Elholms "SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Spring.

"Så tæt på livet som muligt" af Claus Elholm

"Så tæt på livet som muligt" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Spring, Alvheim & Eide.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Elholm