Bog & idéClaus Estrup

Bøger skrevet af Claus Estrup

Læs mere om Claus Estrup
1 produkter
1 produkter
Idræt C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Idræt CClaus Estrup
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Idræt C

Mere om Claus Estrup

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger fra Claus Estrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Estrups seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Idræt C" udgivet af Systime - "Idræt C" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Claus Estrup

Der er to tilgængelige bøger af Claus Estrup hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Estrups bøger fås i udvalgte formater. Estrups bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Systime.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claus Estrups "Idræt C"

"Idræt C" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

"Idræt C" af Claus Estrup

"Idræt C" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Estrup