Bog & idéClaus Falck Larsen

Bøger skrevet af Claus Falck Larsen

Læs mere om Claus Falck Larsen
4 produkter
4 produkter
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1109,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiKai Døssing
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Ortopædkirurgi
Den præhospitale patient
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den præhospitale patientJoel Cyril Boukris
746,96 DKK
Indbundet
(0)
Den præhospitale patient
Traumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
TraumatologiJørgen Falck Larsen
593,96 DKK
Indbundet
(0)
Traumatologi

Mere om Claus Falck Larsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Claus Falck Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ambulancefag 1" udgivet af Munksgaard - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Den præhospitale patient" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Ambulancefag 2" udgivet af Munksgaard - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal - "Traumatologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Claus Falck Larsen

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Claus Falck Larsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Claus Falck Larsen fås i et udvalg af formater. Larsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ambulancefag 1" af Claus Falck Larsen

"Ambulancefag 1" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Claus Falck Larsen "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter"

"Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Falck Larsen