Bog & idéClaus Frausing

Bøger skrevet af Claus Frausing

Læs mere om Claus Frausing
2 produkter
2 produkter
Danske bilbyggere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danske bilbyggereClaus Frausing
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Danske bilbyggere
Jaguar
BOEGERTILSTAERKPRIS
JaguarClaus Frausing
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Jaguar

Mere om Claus Frausing

Der er mange bøger fra Claus Frausing på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Frausing.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danske bilbyggere" udgivet af Motorploven - "Jaguar" udgivet af Motorploven

Mere om Claus Frausings bøger

Du kan bestille to bøger af Claus Frausing her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Frausing kommer kun som indbundet. Bøgerne af Frausing er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Motorploven.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Danske bilbyggere" af Claus Frausing

Det er muligt at købe Claus Frausings "Danske bilbyggere" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Motorploven, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Claus Frausing "Jaguar"

Hos Bog & idé er "Jaguar" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Motorploven, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Frausing