Bog & idéClaus Friisberg

Bøger skrevet af Claus Friisberg

Læs mere om Claus Friisberg
4 produkter
4 produkter
Grænser for magt. Frederik 3. og enevældens indførelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grænser for magt. Frederik 3. og enevældens indførelseClaus Friisberg
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Grænser for magt. Frederik 3. og enevældens indførelse
Kongemagten udfordret
Kongemagten udfordretClaus Friisberg
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Kongemagten udfordret
Fokus - kernestof i historie 2.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fokus - kernestof i historie 2.Lars Andersen
683,96 DKK
Hæftet
(0)
Fokus - kernestof i historie 2.
Hvem tilhører Danmark?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvem tilhører Danmark?Claus Friisberg
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Hvem tilhører Danmark?

Mere om Claus Friisberg

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Claus Friisberg, ser du et stort udbud online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Friisbergs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kongemagten udfordret" udgivet af Vestjysk Kulturforlag - "Hvem tilhører Danmark?" udgivet af Vestjysk Kulturforlag - "Politik, magt, ret" udgivet af Saga - "Tankens pioner" udgivet af Vestjysk Kulturforlag - "Ingen over og ingen ved siden af Folketinget" udgivet af Vestjysk Kulturforlag - "Ingen over og ingen ved siden af Folketinget" udgivet af Vestjysk Kulturforlag - "Grænser for magt" udgivet af Vestjysk Kulturforlag - "Fra oplysningstid til europæisk integration" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "Slettet post" udgivet af Gyldendal - "Dansk demokrati og politik 1973-2015 i en verden i hastig forandring" udgivet af Vestjysk Kulturforlag - "Dansk demokrati Ide og praksis 1835 til ca. 1973" udgivet af Claus Friisberg - "Den gode borger" udgivet af Sydvestjysk Kulturforlag - "At overvinde døden" udgivet af Sydvestjysk Kulturforlag - "Sokrates, livet og døden" udgivet af Vestjysk Kulturforlag - "Titus Livius' romerske historie" udgivet af Claus Friisberg - "Fra oplysningstid til imperialisme (Fås i nye udgave)" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "Grækenland i oldtiden" udgivet af Åløkke

Bøger af Claus Friisberg

Claus Friisberg har 17 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Claus Friisberg bøger i samtlige formater. Friisberg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kongemagten udfordret" af Claus Friisberg

Det er muligt at købe Claus Friisbergs "Kongemagten udfordret" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vestjysk Kulturforlag.

"Hvem tilhører Danmark?" af Claus Friisberg

"Hvem tilhører Danmark?" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vestjysk Kulturforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Friisberg