Bog & idéClaus Kaare Pedersen

Bøger skrevet af Claus Kaare Pedersen

Læs mere om Claus Kaare Pedersen
1 produkter
1 produkter
Erhvervslivets konfliktløser
Erhvervslivets konfliktløserClaus Kaare Pedersen
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervslivets konfliktløser

Mere om Claus Kaare Pedersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Claus Kaare Pedersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervslivets konfliktløser" udgivet af Karnov Group - "Tilbudsloven" udgivet af Thomson Reuters

Mere om Claus Kaare Pedersens bøger

Du kan finde to bøger af Claus Kaare Pedersen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Claus Kaare Pedersen bøger i flere formater. Pedersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Erhvervslivets konfliktløser" af Claus Kaare Pedersen

Hos Bog & idé er "Erhvervslivets konfliktløser" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Karnov Group, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Tilbudsloven" af Claus Kaare Pedersen

"Tilbudsloven" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Thomson Reuters.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Kaare Pedersen