Bog & idéClaus Lund

Bøger skrevet af Claus Lund

Læs mere om Claus Lund
4 produkter
4 produkter
Tyske hvidvine
Tyske hvidvineClaus Lund
59,95 DKK
PDF
(0)
Tyske hvidvine
Hvor er de henne?
Hvor er de henne?Claus Lund
99,95 DKK
EBOG
(0)
Hvor er de henne?
Vejen til det moderne menneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vejen til det moderne menneskeClaus Lund
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Vejen til det moderne menneske
Hvor er de henne?
Hvor er de henne?Claus Lund
219,95 DKK
Paperback
(0)
Hvor er de henne?

Mere om Claus Lund

Claus Lund har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Lunds seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejen til det moderne menneske" udgivet af Historia - "Guds øje" i serien "Fra Saxo Haussmanns sagsarkiv" udgivet af Palatium Books - "Guds øje " i serien "Fra Saxo Haussmanns sagsarkiv" udgivet af Palatium Books - "Guds øje" i serien "Fra Saxo Haussmanns sagsarkiv" udgivet af Palatium - "Den usynlige bog" i serien "Fra Saxo Haussmanns sagsarkiv" udgivet af Palatium Books - "Den usynlige bog" i serien "Fra Saxo Haussmanns sagsarkiv" udgivet af Palatium - "Den usynlige bog" i serien "Fra Saxo Haussmanns sagsarkiv" udgivet af Palatium - "Tyske hvidvine" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Bøger skrevet af Claus Lund

Der er otte tilgængelige bøger af Claus Lund hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Claus Lund bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Lund opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claus Lunds "Vejen til det moderne menneske"

"Vejen til det moderne menneske" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Historia, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Claus Lund "Guds øje"

"Guds øje" kan købes som lydbog. Fordelen ved at have Claus Lunds "Guds øje" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er med i Lunds serie "Fra Saxo Haussmanns sagsarkiv". Det er Palatium Books, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Lund