Bog & idéClaus M. Smidt

Bøger skrevet af Claus M. Smidt

Læs mere om Claus M. Smidt
1 produkter
1 produkter
Byen på Tegnebordet - Drawing a City
BOEGERTILSTAERKPRIS
Byen på Tegnebordet - Drawing a CityTore Leifer
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Byen på Tegnebordet - Drawing a City

Mere om Claus M. Smidt

Der er forskellige bøger skrevet af Claus M. Smidt tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Smidt.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Claus M. Smidts bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Byen på Tegnebordet - Drawing a City" udgivet af Københavns Museum - "100 år i kunstens tjeneste" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "En verden i harmoni" udgivet af Gl. Holtegaard - Breda Fonden - "Det blev på papiret" udgivet af Selskabet for Arkitekturhistorie. i samarbejde med Samlingen af Arkitekturtegninger - "Eremitageslottet" udgivet af Gad¤i samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme - "Meldahls Råd-, Ting- og Arresthus" udgivet af Realea - "Danish architecture since 1754" udgivet af Arkitektens Forlag

Bøger af Claus M. Smidt

Claus M. Smidt har syv bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Claus M. Smidt kan købes i samtlige formater. Smidts bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Byen på Tegnebordet - Drawing a City" af Claus M. Smidt

"Byen på Tegnebordet - Drawing a City" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Københavns Museum .

"100 år i kunstens tjeneste" af Claus M. Smidt

Dette er en også en skøn bog fra Smidt, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus M. Smidt