Bog & idéClaus Manniche

Bøger skrevet af Claus Manniche

Læs mere om Claus Manniche
2 produkter
2 produkter
Reumatologi - 4. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Reumatologi - 4. udgaveDženan Mašić
719,96 DKK
Hardback
(0)
Reumatologi - 4. udgave
Rygsmerter og Modic
Rygsmerter og ModicClaus Manniche
30,95 DKK
EBOG
(0)
Rygsmerter og Modic

Mere om Claus Manniche

Hvis du mangler en bog af Claus Manniche, ser du et bredt udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Manniche.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Reumatologi - 4. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Rygsmerter og Modic" udgivet af RygsmerterogModic.dk - "Reumatologi" udgivet af FADL

Bøger skrevet af Claus Manniche

Claus Manniche har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Claus Manniche bøger i et udvalg af formater. Manniches bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Claus Manniches "Reumatologi - 4. udgave"

Det er muligt at købe Claus Manniches "Reumatologi - 4. udgave" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.

"Rygsmerter og Modic" af Claus Manniche

"Rygsmerter og Modic" kan købes online som ebog. Hvis du køber "Rygsmerter og Modic" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er RygsmerterogModic.dk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Manniche