Bog & idéClaus Mønsted

Bøger skrevet af Claus Mønsted

Læs mere om Claus Mønsted
2 produkter
2 produkter
Virksomhedsøkonomi B & A1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Virksomhedsøkonomi B & A1Claus Mønsted
548,96 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhedsøkonomi B & A1
Virksomhedsøkonomi A2, 1. udgave 2018
BOEGERTILSTAERKPRIS
Virksomhedsøkonomi A2, 1. udgave 2018Claus Mønsted
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhedsøkonomi A2, 1. udgave 2018

Mere om Claus Mønsted

Hvis du mangler en bog af Claus Mønsted, tilbyder vi et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Mønsteds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Trojka - "Virksomhedsøkonomi A2, 1. udgave 2018" udgivet af Trojka - "Virksomhedsøkonomi Niveau A2" udgivet af Trojka - "Virksomhedsøkonomi - niveau B & A1" udgivet af Trojka

Claus Mønsteds bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Claus Mønsted hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Mønsted kommer blot som hæftet. Bøgerne af Mønsted er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Trojka.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Virksomhedsøkonomi B & A1" af Claus Mønsted

Det er muligt at købe Claus Mønsteds "Virksomhedsøkonomi B & A1" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Trojka, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Claus Mønsted "Virksomhedsøkonomi A2, 1. udgave 2018"

Hos Bog & idé er "Virksomhedsøkonomi A2, 1. udgave 2018" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Trojka, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Mønsted