Bog & idéClaus Reenberg

Bøger skrevet af Claus Reenberg

Læs mere om Claus Reenberg
2 produkter
2 produkter
Dagsbillet til Skyggeland
STREAM
Dagsbillet til SkyggelandClaus Reenberg
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Dagsbillet til Skyggeland
EKKOER FRA SKYGGELAND
EKKOER FRA SKYGGELANDClaus Reenberg
119,95 DKK
EBOG
(0)
EKKOER FRA SKYGGELAND

Mere om Claus Reenberg

Du kan kun bestille en enkelt bog af Claus Reenberg her hos Bog & idé. Det er "Dagsbillet til Skyggeland". Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claus Reenbergs "Dagsbillet til Skyggeland"

"Dagsbillet til Skyggeland" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Claus Reenbergs "Dagsbillet til Skyggeland" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Reenberg