Bog & idéClaus Thorhauge

Bøger skrevet af Claus Thorhauge

Læs mere om Claus Thorhauge
1 produkter
1 produkter
It-boblen
It boblenPeder Bjerge
79,95 DKK
EBOG
(0)
It boblen

Mere om Claus Thorhauge

Der er blot én bog af Claus Thorhauge tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Regnecentralen". Den er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag på dansk. "Regnecentralen" er desuden en del af serien "Teknologihistorie¤Det moderne samfund".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Claus Thorhauges "Regnecentralen"

Hos Bog & idé er "Regnecentralen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Teknologihistorie¤Det moderne samfund". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Thorhauge, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Thorhauge