Bog & idéClaus V. Pedersen

Bøger skrevet af Claus V. Pedersen

Læs mere om Claus V. Pedersen
1 produkter
1 produkter
Persisk-Dansk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Persisk-Dansk OrdbogFereydun Vahman
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Persisk-Dansk Ordbog

Mere om Claus V. Pedersen

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Claus V. Pedersen. Bogen har titlen "Persisk-Dansk Ordbog". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Persisk-Dansk Ordbog" er desuden en del af serien "Gyldendals røde ordbøger".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claus V. Pedersens "Persisk-Dansk Ordbog"

Det er muligt at købe Claus V. Pedersens "Persisk-Dansk Ordbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Gyldendals røde ordbøger". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Claus V. Pedersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Claus V. Pedersen