Bog & idéClaus Ziegler Simonsen

Bøger skrevet af Claus Ziegler Simonsen

Læs mere om Claus Ziegler Simonsen
2 produkter
2 produkter
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Claus Ziegler Simonsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Claus Ziegler Simonsen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Simonsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Claus Ziegler Simonsen

Claus Ziegler Simonsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Claus Ziegler Simonsen kan købes i forskellige formater. Simonsens bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Claus Ziegler Simonsens "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Claus Ziegler Simonsen "Apopleksi"

"Apopleksi" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Ziegler Simonsen