Bog & idéClement Salung Petersen

Bøger skrevet af Clement Salung Petersen

Læs mere om Clement Salung Petersen
6 produkter
6 produkter
Immaterialret
ImmaterialretJens Schovsbo
949,95 DKK
Hæftet
(0)
Immaterialret
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Retsplejeloven og Bruxelles I-ForordningenAnne Loise Brormann
4459,95 DKK
Indbundet
(0)
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Immaterialret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Immaterialretaf Jens Schovsbo
809,96 DKK
Hæftet
(0)
Immaterialret
Den civile retspleje
Den civile retsplejeLasse Højlund Christensen
1339,95 DKK
Hæftet
(0)
Den civile retspleje
Immaterialrettigheder og foreløbige forbud
Immaterialrettigheder og foreløbige forbudClement Salung Petersen
619,95 DKK
EBOG
(0)
Immaterialrettigheder og foreløbige forbud
Judicielle forbud/påbud og immaterialretsproces
Judicielle forbud/påbud og immaterialretsprocesThomas Riis
1289,95 DKK
Indbundet
(0)
Judicielle forbud/påbud og immaterialretsproces

Mere om Clement Salung Petersen

Der findes forskellige bøger skrevet af Clement Salung Petersen tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Salung Petersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Immaterialret" udgivet af Djøf Forlag - "Den civile retspleje" udgivet af Gyldendal - "Den civile retspleje" udgivet af Gyldendal - "Immaterialret" udgivet af Djøf Forlag - "Immaterialrettigheder og foreløbige forbud" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Judicielle forbud/påbud om immaterialretsproces" udgivet af Karnov Group - "Immaterialrettigheder og foreløbige forbud" udgivet af DJØF - "Immaterialret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Clement Salung Petersens bøger

Du kan finde otte bøger af Clement Salung Petersen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Clement Salung Petersen bøger i udvalgte formater. Salung Petersens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Clement Salung Petersens "Immaterialret"

Hos Bog & idé er "Immaterialret" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Clement Salung Petersen "Den civile retspleje"

Det er muligt at købe Clement Salung Petersens "Den civile retspleje" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Clement Salung Petersen