Bog & idéColin Harrison

Bøger skrevet af Colin Harrison

Læs mere om Colin Harrison
1 produkter
1 produkter
Kinesisk kabale
STREAM
Kinesisk kabaleColin Harrison
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Kinesisk kabale

Mere om Colin Harrison

Der er kun én bog af Colin Harrison tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kinesisk kabale". Det er People'sPress, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Colin Harrisons "Kinesisk kabale"

"Kinesisk kabale" er tilgængelig online som lydbog. Colin Harrisons "Kinesisk kabale" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Harrison, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Colin Harrison