Bog & idéColm Toibin

Bøger skrevet af Colm Toibin

Læs mere om Colm Toibin
2 produkter
2 produkter
Long Island
Long IslandColm Toibin
179,95 DKK
Paperback
(0)
Long Island
The Magician
The MagicianColm Toibin
149,95 DKK
Paperback
(0)
The Magician

Mere om Colm Toibin

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger skrevet af Colm Toibin. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Toibin.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Colm Toibins bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nora Webster" udgivet af Lytteratur - "Brooklyn" udgivet af Penguin Books - "Mesteren" udgivet af Gyldendal - "Mesteren" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger af Colm Toibin

Der er fire tilgængelige udgivelser af Colm Toibin hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Colm Toibin fås i samtlige formater. Bøgerne af Toibin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nora Webster" af Colm Toibin

Hos Bog & idé er "Nora Webster" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Nora Webster" af Colm Toibin med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.

"Brooklyn" af Colm Toibin

Hos Bog & idé er "Brooklyn" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Penguin Books.
Detaljer
Fulde navn:
Colm Toibin