Bog & idéConetti

Bøger skrevet af Conetti

Læs mere om Conetti
1 produkter
1 produkter
Stemmerne fra Marrakesh
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stemmerne fra MarrakeshElias Canetti
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Stemmerne fra Marrakesh

Mere om Conetti

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger af Conetti. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stemmerne fra Marrakesh" i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Stemmerne fra Marrakesh." i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk Revy

Conettis bøger

Conetti har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra - som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Conettis "Stemmerne fra Marrakesh"

"Stemmerne fra Marrakesh" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af -s serie "Rævens sorte bibliotek". Det er Gyldendals Bogklubber, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Stemmerne fra Marrakesh." af Conetti

"Stemmerne fra Marrakesh." kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Rævens sorte bibliotek". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politisk Revy.
Detaljer
Fulde navn:
Conetti